Oferta: 5615/23/Pp

Informacja

  • Widzisz tylko fragment wybranej oferty.
  • Oferty w serwisie dostępne są tylko dla zalogowanych użytkowników.

Informacje o pracy
Nr referencyjny
5615/23/Pp
Stanowisko
KITCHEN & PASTRY TRAINEE - JW MARRIOTT VENICE RESORT & SPA 2024
Obszar zawodowy
Hotelarstwo / Turystyka / Rekreacja
Typ pracy
praktyka płatna
Forma świadczenia pracy
stacjonarna
Typ kandydata
Student
Kraj
Włochy
Miasto
Venice
Obowiązki
Prepare special meals or substitute items. Regulate temperature of ovens, broilers, grills, and roasters. Pull food from freezer storage to thaw in the refrigerator. Ensure proper portion, arrangement, and food garnish. Maintain food logs. Monitor the quality and quantity of food that is prepared. Communicate assistance needed during busy periods. Inform Chef of excess food items for use in daily specials. Inform Food & Beverage service staff of menu specials and out of stock menu items. Ensure the quality of the food items. Prepare and cook food according to recipes, quality standards, presentation standards, and food preparation checklist. Prepare cold foods.
Wymagania

Kierunki studiów
turystyka

Warunki zatrudnienia
We are looking for candidates available to do an internship from 6 to 12 months starting March 2024.
550.00
other benefits include accommodation and staff canteen on duty.
18-10-2023
31-05-2024